Top 5 tipuri de lenjerii pentru pat

TOP Lenjerii pentru pat

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai căutate tipuri de lenjerii pentru pat? Probabil ai zice din start bumbacul 100%, și am putea fi de acord cu părerea ta, însă există și alte tipuri de materiale la prețuri mult mai accesibile care ar putea satisface cu ușurință nevoile tale.

Top 5 lenjerii pentru pat

Lenjerii pentru pat din Bumbac 100%

Lenjeriile din Bumbac 100% sunt dorite de cei mai multi oameni, insa nu cunoastem exact criteriile pentru care laudam atat de mult bumbacul in stare naturala. Unul dintre cele mai importante motive este ca este un material pur, neprocesat, in stare naturala fara interventia reactilor chimice. Daca este confectionat din anumite fibre mai dure bumbacul 100% poate fi greu de intretinut: de spalat, de calcat, insa in mod normal nu veti intampina astfel de probleme. Acest material permite pielii sa respire foarte usor, reduce transpiratia care apare in timpul noptii si este confortabil.

Bumbacul de calitate este rezistent in timp astfel ca lenjeriile din bumbac 100% vor avea o durata lunga de viata. Dezavantajul cel mai mare al acestui tip de lenjerii este pretul, care este destul de mare.

 

Lenjerii Bumbac Satinat

Un alt tip de material foarte cautat este bumbacul satinat fiind mai exact o combinatie intre bumbac si satin avand o textura unica. Tesaturile sale sunt mult mai fine si mai placute la atingere, avand un aspect usor lucios si usor maleabil. Referitor la bumbacul satinat am scris acest articol unde am detaliat toate avantajele si dezavantajele folosirii acestui tip de material, insa pe scurt putem spune ca nu este nicidecum un material inferior, ci mai degraba un alt tip de material. In plus, pretul este mai scazut, iar mult il prefera.

Lenjerii Bumbac Finet

Bumbacul finet este un material revolutionar cu o constructie unica avand camarute ce pastreaza aerul asemeni unui tip de izolatie a locuintei: pastreaza temperatura mult mai eficient si in acelasi timp lasa pielea sa respire. Lenjeriile pentru pat din bumbac finet Sunt perfecte pentru perioadele mai reci ale anului, au o textura fina la atingere si nu se deterioreaza usor in timp. Am scris si pentru acest tip de material un intreg articol pe care il poti gasi aici: Ce este bumbacul finet?

Lenjerii din Bumbac Ranforce

Bumbacul ranforsat nu este preferat atat de mult de oameni ca cele 3 tipuri de materiale de mai sus, insa trebuie sa stim ca si acest tip de material are calitati specifice. Denumirea de “ranforce” nu este nicidecum o denumire siropoasa pentru materialele sintetice de proasta calitate. O lenjerie de calitate din bumbac ranforce poate fi mai buna decat o lenjerie din bumbac 100%, de fapt, lenjeriile din bumbac ranforce sunt realizate tot din bumbac 100% care asupra lor a fost aplicat un tratament pentru a ii spori rezistenta si pentru a il face mai placut la atingere. Bumbacul Ranforce izoleaza mai bine caldura, fiind un atu pentru noptile friguroase de iarna.

Lenjerii din Bumbac Poplin

Probabil ca ati auzit de Poplin si va suna oarecum familiar insa nu stiti exact de ce este acest material atat de special. Poplinul este un material ce are o tesatura foarte groasa din fibre de bumbac mercerizat. Cele mai mari avantaje sunt rezistenta sporita in timp si izolarea caldurii eficient pe timpul iernii. Poplinul este folosit cel mai des la bluze, camasi, paltoane subtiri insa si la lenjeriile pentru pat, deci este un material confortabil, moale, placut la atingere. Pretul unei lenjerii realizate din bumbac poplin este mai crescut decat a unei lenjerii din bumbac 100% insa va rezista si mai mult timp. In medie, o lenjerie din bumbac poplin ar trebui sa reziste minimum 5 ani.

In continuare vei regasi o lista cu cele mai vandute lenjerii pentru pat.

Cele mai vândute

Prețul inițial a fost: 149,99 lei.Prețul curent este: 99,99 lei.
Prețul inițial a fost: 199,99 lei.Prețul curent este: 159,99 lei.
Prețul inițial a fost: 149,99 lei.Prețul curent este: 75,99 lei.
Prețul inițial a fost: 199,99 lei.Prețul curent este: 159,99 lei.
Prețul inițial a fost: 89,99 lei.Prețul curent este: 49,99 lei.
Prețul inițial a fost: 21,99 lei.Prețul curent este: 16,99 lei.
Prețul inițial a fost: 139,99 lei.Prețul curent este: 59,99 lei.
Prețul inițial a fost: 159,99 lei.Prețul curent este: 89,99 lei.
Mai multe produse

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *