Conform O.U.G. nr.34/2014, cumpărătorul beneficiază de 14 zile în care se poate retrage dintr-un contract încheiat la distanță, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suportă alte costuri decât cele privind cheltuielile de curierat pentru retur.

(taxa de retur: 20 lei).

In cazul in care la plasarea comenzii ati beneficiat de transport gratuit se vor opri 40 de lei din suma platita, reprezentand contravaloarea tur-retur a coletului si taxe de procesare.

Returul produselor se va face prin intermediul unui serviciu de curierat. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de copia facturii sau factura in original.

In cazul in care produsele returnate prezinta anumite modificari fizice sau chimice, lovituri, zgarieturi, accesorii lipsa, sau alte defecte ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor create.

Nu se accepta retur pentru produsele folosite sau care nu mai sunt in ambalajul original.

In cazul ofertelor 1+1 GRATIS nu se poate returna doar o singura lenjerie din pachet.

Vanzatorul va restitui contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data la care este instiintat de cumparator despre decizia de a incheia contractul. In acelasi termen calendaristic de 14 zile, cumparatorul este obligat sa returneze produsele primite, iar vanzatorul poate amana rambursarea sumei pana la data receptionarii produselor.

Coletele trimise retur in sistem ramburs nu sunt acceptate.

In cazul comenzilor platite online banii se vor returna direct in contul din care a fost efectuata plata in momentul plasarii comenzii si nu catre ibanul indicat in formular.

Pentru a înregistra o cerere de retur completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a finaliza procesul de returnare.